Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. május 25., péntek

Pipacs esszencia



Sok más között készítettem pipacs esszenciát néhány napja... Nagy örömömre szolgál, hogy rátaláltam, mert úgy érzem, egy régóta hiányzó információhoz jutottam általa.
Az esszenciát napsütéses módszerrel készítettem, egyetlen, saját kertünkből szedett virágból és egy bimbóból.

Pipacs esszencia - saját tapsztalat, mielőtt még bármit is olvastam volna róla máshol.

1. A Pipacs Perszephoné virága: gyógyítja, illetve feltámasztja azokat az archetipikus részeinket, amelyek kábultan fekszenek. Sokkal mélyebb ez, mint a „Csipkerózsika álom”, amit a vadrózsa gyógyít. Amikor az első két cseppet bevettem, először egy pillanatra elzsibbadt az ajkam körül, érzékennyé vált a homlokcsakra (harmadik szem) és a tudatom mélyén mintha egy évezredek, vagy akár milliók óta megállt hatalmas inga (hinta) indult volna el. (Egy őserdő mélyén lévő hatalmas, elfelejtett hintát érzékeltem) Órákig tartott ez a testi érzet. Határozottan azt érzem, hogy a virág lényege belém költözött, nyilván mély belső rokonság van köztünk.
2. A Bach-esszenciákhoz hasonlítva: ernyős madártej+iszalag+olajfa (esetleg még vadalma) együttes hatásához hasonlít leginkább, de van benne más is.
3. Rengeteget alszom, de csak éjszaka, mélyen, és az álom nagyon „munkás”. Nem kívánom a kávét (illetve az első két napon egyáltalán nem, ma már meg tudom inni, ha sokkal kevesebbet is, mint egyébként).
4. A pipacs üzenete az idővel kapcsolatban: a mai nap az egyetlen, ami fontos. A mai nap húzódik az idők óriási távlatán keresztül, ez az egyetlen létező idő, mindig is ez volt.
5. Határozottan érzem, hogy a búzával együtt kell szedni, hogy igazi hatását elérje, illetve (hamarosan) készíteni kell búzavirág és szarkaláb eszenciát is, és együtt kell megpróbálni őket, mert ezek a növények együtt vannak a búzaföldön, nyilván van közös üzenetük is. (Viszont tegnap amikor az új adagot hígítottam, határozottan nem volt kedvem a zöld búza esszenciát hozzáadni a keverékhez...)
6. Lacinak adtam pipacsot, ő is a homlokcsakra aktivizálódását említette.

A pipacs (esetleg mák, angolul ugyanaz a neve) mások szerint: http://flowersforhealing.com/Papaver.htm
(a következő szöveg fordítás a fenti oldalról)
Megtisztít a múltbeli negatív gondolatoktól, szavaktól és tettektől. Összekapcsol a tudatosság magasabb állapotaival. Újra rendezi a központi energetikai renszert.

A gondolatok, szavak és tettek olyan kombinációk, amik formálják az emberi tapasztalatot. Mindezek beleütköznek a fizikai testbe, a reakciók, amelyeket az egész létezés felvesz, beleértve a finomanyagi testeket is.
A pipacs eszencia képes megváltoztatni a múltbeli gondolat – szó – és tett-áramlatokat, amelyek beíródtak a sejtszerkezetbe.
Figyelemmel kíséri, a tisztító folyamatot, amely engedélyezi a testnek, hogy elengedje a múltbeli érzelmi terheket.
Ez az esszencia erősen hat az agyalapi mirigyre, és mint ilyen, lehetővé teszi a nagyobb nyitottságot az én magasabb aspektusai felé. A vezetettség tisztább és direktebb lehet, és ez lehetővé teszi a könnyebb és világosabb választást.
Sokan készek arra, hogy tovább haladjanak az élet magasabb összhangja felé, maguk mögött hagyva az akció-reakció sűrűbb evilági rezgéseit. A pipacs esszencia gyengéd lanyhulást és folyékonyságot hoz az életminőségbe, amint a fizikai testben összegyűlt szennyes energiákat leteszi és elhagyja.
A pipacs esszenciának megvan a képessége, hogy elvezessen a magasabb tudatosság állapotába. Az ópium eredeti formájában a növény kivonata, és ugyanilyen képessége van, de használója könnyen elveszítheti a kontrollt. Ez különösen áll azokra az emberekre, akik még nem készek a magasabb tudatosság megtapasztalására. Mindazonáltal esszencia képében a Pipacs szelíd és hozzáilleszkedik az ember képeségeihez, nem lépi túl azokat. Ennek az esszenciának nagyon komoly éterikus természete van.
Az esszencia használata közben lehetséges, hogy látni fogsz a belső szemeddel, összhangban a testben lévő központi energetikai rendszerrel. Ezt úgy lehet tekinteni, mint egy megnyíló fényfolyosót a lábaid alatt lévő Föld-Csillag csakrából, keresztül a fő központi csakra-rendszeren tovább a test öt felsőbb csakrájáig.
Megerősítés
Újrarendezem központi energetikai rendszeremet, hogy kapcsolódjak minden teremtés forrásához.

Nincsenek megjegyzések: