Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2016. március 1., kedd

Személyiségintegrációs állítói nap a Grál házban a tavasz jegyében március 21-én

2016. március 21-én 9.30-kor várunk Téged is szeretettel a Grál házban (Budapest, Erzsébet körút 58. I. emelet).



A magok már mocorognak a földben, és vizet áraszt a tavaszi szél. Egymást is ébresztgetik, így indulnak együtt. Szinte egyszerre indul a mélybe a gyökér, a fénybe a szár és ki a térbe a növény minden porcikája. Most minden része egyensúlyban van, mégis, túlcsordul benne az erő. Itt a tavasz!
Várunk e túlcsorduló egyensúly jegyében megtalálni, burokból kiengedni a tavaszt ismerő részeinket és jelenné összegezni mindent, ami múlt.
Nehéz intenzívebb változást találni annál, ami most a földben történik, de a mag és a növény önazonossága a folyamatban egy percre sem szakad meg. Bátorság!
Ősi misztériumok által tanított nyomon járunk saját valóságunkban. Csak jöjjön valahonnan mélyről a tudás és az emlék, és újuljunk meg. Ébresztgessük az életet a történetünkben, mert a családunknak és a Földnek is erre van szüksége.
Találkozzunk most a Grál házban azzal a szándékkal, hogy közösen találjuk meg történetünknek ezt a tavaszi, megújuló magját.

A személyiségintegrációs állítás terében ezen a napon csoporttal és egyéni módon is dolgozunk majd - három állításvezető segítségével.
Csoportos állítást kérhetsz: Bottyán Katalintól és Sebők Magdolnától, egyéni  vagy csoportos állítást pedig Elek Csillától.




Jelentkezés és bővebb információ: Bottyán Katalin 


Nincsenek megjegyzések: